KROON

1750 SINT-KWINTENS-LENNIK

Types: Appartement (16)
Prijzen: Van € 492.300 tot € 950.333
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 3
Netto oppervlakte: Van 100.9 tot 199.2 m²

Luxe appartementen met standing in hartje Sint-Kwintens-Lennik

De ligging van het project Kroon, op de voormalige site van het Fithuis, heeft tal van voordelen voor zowel jong als oud. Deze 16 luxe-appartementen zijn op wandelafstand van het levendige dorpscentrum van Lennik. Het unieke project biedt u de keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen van 100 tot 199m², met ruime private leefterrassen tussen 7 en 70m². Een lift, ondergrondse staanplaatsen en kelders zijn in het gebouw aanwezig. Ieder appartement is ontworpen met oog voor detail en wordt afgewerkt met hoogwaardige en zeer kwalitatieve materialen (parket, natuursteen, ...). Uiteraard wordt de grootste zorg besteed aan de kwaliteit van uitvoering, die beantwoordt aan de hoogste eisen op het vlak van leefcomfort. Zo zorgen zonnepanelen, warmetepomp met grondboring (geothermie), enz voor besparingen op het vlak van energie en is er veel belang geschonken aan geluid- en thermische isolatie. Interesse? Contacteer ons snel! 02 897 70 00 -info@multimmo.be

De ligging van het project Kroon, op de voormalige site van het Fithuis, heeft tal van voordelen voor zowel jong als oud.

Deze 16 luxe-appartementen zijn op wandelafstand van het levendige dorpscentrum van Lennik. Het unieke project biedt u de keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen van 100 tot 199m², met ruime private leefterrassen tussen 7 en 70m².

Een lift, ondergrondse staanplaatsen en kelders zijn in het gebouw aanwezig. Ieder appartement is ontworpen met oog voor detail en wordt afgewerkt met hoogwaardige en zeer kwalitatieve  materialen (parket, natuursteen, ...).  

Uiteraard wordt de grootste zorg besteed aan de kwaliteit van uitvoering, die beantwoordt aan de hoogste eisen op het vlak van leefcomfort. Zo zorgen zonnepanelen, warmetepomp met grondboring (geothermie), ... voor besparingen op het vlak van energie en is er veel belang geschonken aan geluid- en thermische isolatie.

Interesse? Contacteer ons snel! 02 897 70 00 - info@multimmo.be

Geen documenten