RESIDENTIE TEN ODE

1500 HALLE

Types: Appartement (9)
Prijzen: Van € 219.900 tot € 339.900
Aantal slaapkamers: Van 0 tot 3
Netto oppervlakte: Van 69 tot 120.4 m²

Kwalitatieve nieuwbouw appartementen in Halle

Residentie Ten Ode is een kleinschalig project van 9 mooie moderne appartementen. De residentie biedt u de keuze tussen 1-2- en 3 slaapkamer appartementen van 69 tot 120,4m² met ruime private leefterrassen tussen 7,5en 25,8m². Het gelijkvloers-appartement heeft een tuin. Staanplaatsen zijn ter beschikking. Ieder appartement wordt naar uw eigen wensen afgewerkt met de beste materialen. De grootste zorg wordt besteed aan de kwaliteit van uitvoering, die beantwoordt aan de hoogste eisen op het vlak van leefcomfort. Zo zorgen zonnepanelen voor besparingen op het vlak van energie en is er veel belang geschonken aan de geluids-en thermische isolatie. Interesse? Contacteer ons! 02 897 70 00 - info@multimmo.be.

"Residentie Ten Ode" is een kleinschalig project van 9 mooie moderne appartementen

Ten ode is gelegen aan de rand van het levendige stadscentrum van Halle. Door de ligging zijn het centrum, de winkels en het openbaar vervoer te voet gemakkelijk bereikbaar. Ook met de wagen zit je zo op de Ring rond Brussel.

De residentie biedt u de keuze tussen 1- 2- en 3 slaapkamer appartementen van 69 tot 120,4m² met ruime private leefterrassen tussen 7,5 en 25.8m² . Het appartement op het gelijkvloers heeft een tuin van 67m² en een eigen garage. Een lift en staanplaatsen zijn in het gebouw aanwezig. Ieder appartement wordt naar uw eigen wensen afgewerkt met de beste materialen. De grootste zorg wordt besteed aan de kwaliteit van uitvoering, die beantwoordt aan de hoogste eisen op het vlak van leefcomfort. Zo zorgen zonnepanelen voor besparingen op het vlak van energie en is er veel belang geschonken aan de geluids-en thermische isolatie.

Interesse? Contacteer ons! 02 897 70 00 - info@multimmo.be.